26/01/2019 26/01/2019 Στη σύναξη που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου 2019, στην Κυψέλη, μίλησε η Πρόεδρος του Πανελληνίου Χριστιανικού Ομίλου Ορθοδόξου Ιεραποστολής, ο π. Ελευθέριος Χαβάτζας και η κ. Μαρία Σταυριανού. όπου και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τη «Χώρα της Πρωινής Γαλήνης». Ο π. Ελευθέριος Χαβάτζας έχει διακονήσει για μεγάλα διαστήματα το ορθόδοξο κλιμάκιο της Κορέας και...
26 Ιανουαρίου, 2019 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2019 - 9:52

Ιεραποστολή στη «Χώρα της Πρωινής Γαλήνης» (βίντεο)

Διαδώστε:
Ιεραποστολή στη «Χώρα της Πρωινής Γαλήνης» (βίντεο)

Στη σύναξη που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου 2019, στην Κυψέλη, μίλησε η Πρόεδρος του Πανελληνίου Χριστιανικού Ομίλου Ορθοδόξου Ιεραποστολής, ο π. Ελευθέριος Χαβάτζας και η κ. Μαρία Σταυριανού. όπου και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τη «Χώρα της Πρωινής Γαλήνης».

Ο π. Ελευθέριος Χαβάτζας έχει διακονήσει για μεγάλα διαστήματα το ορθόδοξο κλιμάκιο της Κορέας και η κ. Μαρία Σταυριανού μετέφερε πρόσφατα νέα από την Ιερά Μητρόπολη Κορέας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων