23/10/2018 23/10/2018 O Μητροπολίτης Σιγγαπούρης, κ. Κωνσταντίνος, τέλεσε τη χειροτονία του διακόνου Σάββα εις Πρεσβύτερον στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις 24 Αυγούστου 2018 και από τότε ο αριθμός των ιερέων που διακονούν στην Ινδονησία αυξάνουν όπως επίσης αυξάνουν και οι πιστοί, όμως, πλέον, ο π. Σάββας αναμένει κάποιον δωρητή για να του αγοράσει τα εισιτήρια και να του νοικιάσει ένα...
23 Οκτωβρίου, 2018 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2018 - 19:28

Οι ορθόδοξοι ιερείς της Ινδονησίας δεν έχουν κανονικούς μισθούς

Διαδώστε:
Οι ορθόδοξοι ιερείς της Ινδονησίας δεν έχουν κανονικούς μισθούς

O Μητροπολίτης Σιγγαπούρης, κ. Κωνσταντίνος, τέλεσε τη χειροτονία του διακόνου Σάββα εις Πρεσβύτερον στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις 24 Αυγούστου 2018 και από τότε ο αριθμός των ιερέων που διακονούν στην Ινδονησία αυξάνουν όπως επίσης αυξάνουν και οι πιστοί, όμως, πλέον, ο π. Σάββας αναμένει κάποιον δωρητή για να του αγοράσει τα εισιτήρια και να του νοικιάσει ένα σπίτι ώστε να μπορέσει να ζήσει με την οικογένειά του στο ανατολικό Τιμόρ. Υπό το πρίσμα αυτού του παραδείγματος, είναι ανάγκη να αναφερθεί ότι οι ορθόδοξοι ιερείς σε όλη την Ινδονησία δεν έχουν κανονικούς μισθούς και άρα θα πρέπει να βρεθούν τρόποι για τη διαβίωση αυτών και των οικογενειών τους, όπως μάς ενημερώνει π. Χρυσόστομος Manalu σε διαδικτυακή επιστολή του (20 Οκτωβρίου 2018).

Πηγή: ierapostoles.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων