05/11/2018 05/11/2018 Στον Ι. Ναό Αγίων Θεόδωρων Βλάγκας ιερούργησε την  Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, Επόπτης της Περιφερείας Βλάγκας, Κοντοσκαλίου και Υψωμαθείων. Εκκλησιάστηκε όμιλος προσκυνητών από τον Ι. Ναό Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης Μετεώρων Θεσσαλονίκης, της Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, με αρχηγό τον πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη κ. Ευγένιο Καρατζά. Ο Σεβασμιώτατος αφού καλωσόρισε...
05 Νοεμβρίου, 2018 - 8:21

“Κλίνουμε γόνυ στον Οικουμενικό μας Πατριάρχη”

Διαδώστε:
“Κλίνουμε γόνυ στον Οικουμενικό μας Πατριάρχη”

Στον Ι. Ναό Αγίων Θεόδωρων Βλάγκας ιερούργησε την  Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, Επόπτης της Περιφερείας Βλάγκας, Κοντοσκαλίου και Υψωμαθείων.
Εκκλησιάστηκε όμιλος προσκυνητών από τον Ι. Ναό Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης Μετεώρων Θεσσαλονίκης, της Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, με αρχηγό τον πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη κ. Ευγένιο Καρατζά.
Ο Σεβασμιώτατος αφού καλωσόρισε τους προσκυνητές, εξήρε το έργο του π. Ευγενίου στην ενορία του και τον ευχαρίστησε για την έμπρακτη βοήθεια που προσφέρει στην περιφέρεια Υψωμαθείων.
Ο αρχιμανδρίτης κ. Ευγένιος είπε χαρακτηριστικά: “Κλίνουμε γόνυ στον Οικουμενικό μας Πατριάρχη, σε αυτόν που εργάζεται αόκνως για την ενότητα της Ορθοδοξίας”.
Ευχαρίστησε τον Σεβ. Σηλυβρίας για την αβραμιαία φιλοξενία του και στην δεξίωση στην Κοινοτική Αίθουσα έγινε ανταλλαγή δώρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων