05/11/2018 05/11/2018 Επιμνημόσυνος Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, για τη συμπλήρωση των επτά ετών από την εκδημία εις Κύριον του αειμνήστου Μητροπολίτου Αδριανουπόλεως Δαμασκηνού, ετελέσθη στον Σταυροπηγιακό Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στο Σαμπεζύ της Γενεύης, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ελβετίας κ. Μαξίμου, τον οποίον περιστοίχιζε πλειάδα κληρικών. Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Σεβ. Μητροπολίτης Ανέων κ. Μακάριος, ο Πανιερ. Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού κ. Ιώβ,...
05 Νοεμβρίου, 2018 - 8:13

Μνήμη Ανδριανουπόλεως Δαμασκηνού στην Γενέυη

Διαδώστε:
Μνήμη Ανδριανουπόλεως Δαμασκηνού στην Γενέυη

Επιμνημόσυνος Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, για τη συμπλήρωση των επτά ετών από την εκδημία εις Κύριον του αειμνήστου Μητροπολίτου Αδριανουπόλεως Δαμασκηνού, ετελέσθη στον Σταυροπηγιακό Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στο Σαμπεζύ της Γενεύηςιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ελβετίας κ. Μαξίμου, τον οποίον περιστοίχιζε πλειάδα κληρικών.

Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Σεβ. Μητροπολίτης Ανέων κ. Μακάριος, ο Πανιερ. Αρχιεπίσκοπος Τελμησσού κ. Ιώβ, ο Μ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Τσέτσης, ο Κοσμήτωρ του παρά τω Ορθοδόξω Κέντρω Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Ορθοδόξων Σπουδών καθηγητής κ. Βλάσιος Φειδάς και πλήθος πιστών.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ενώπιον του τάφου του μακαριστού Μητροπολίτου Δαμασκηνού, που, σημειωθήτω, ευρίσκεται στον αυλόγυρο του Πατριαρχικού Σταυροπηγίου, εψάλη Τρισάγιον από τον ιερουργήσαντα Μητροπολίτη Ελβετίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων