15/12/2018 15/12/2018 Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος επιμελήθηκε και εξέδωσε, για λογαριασμό της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας, το εγκόλπιο ημερολόγιο του έτους 2019, αφιερωμένο στην 50ετηρίδα από της ιδρύσεως, λειτουργίας και ποιμαντικής προσφοράς της τοπικής Εκκλησίας στη Σκανδιναβία. Η καλαίσθητη αυτή έκδοση, στην ελληνική και την αγγλική, είναι έγχρωμη και περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό και τα διοικητικά στοιχεία...
15 Δεκεμβρίου, 2018 - 17:59

Το νέο ημερολόγιο της Μητροπόλεως Σουηδίας

Διαδώστε:
Το νέο ημερολόγιο της Μητροπόλεως Σουηδίας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος επιμελήθηκε και εξέδωσε, για λογαριασμό της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας, το εγκόλπιο ημερολόγιο του έτους 2019, αφιερωμένο στην 50ετηρίδα από της ιδρύσεως, λειτουργίας και ποιμαντικής προσφοράς της τοπικής Εκκλησίας στη Σκανδιναβία. Η καλαίσθητη αυτή έκδοση, στην ελληνική και την αγγλική, είναι έγχρωμη και περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό και τα διοικητικά στοιχεία της Ι. Μητροπόλεως και των ενοριών της, σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία.
Τα έσοδα από την πώληση του ημερολογίου θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της ιδρὐσεως και λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού της Ι. Μητροπόλεως.

Πηγή: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων