02/04/2020 02/04/2020 Αναγκασμένη να ακυρώσει την συνάντηση της νεολαίας και του ιερού κλήρου της που ήταν προγραμματισμένη για την 1η Μαΐου 2020, είναι η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου. Αιτία της ακύρωσης είναι ο παγκόσμιος κίνδυνος για την υγεία λόγω της πανδημία του κορωνοϊού και οι σχετικοί περιορισμοί που έχουν επιβληθεί από τις κυβερνήσεις των χωρών. Η συνάντηση θα λάβει χώρα...
02 Απριλίου, 2020 - 14:29

Ακυρώνεται η συνάντηση Νεολαίας και Κληρικών της Ι.Μ. Βελγίου

Διαδώστε:
Ακυρώνεται η συνάντηση Νεολαίας και Κληρικών της Ι.Μ. Βελγίου

Αναγκασμένη να ακυρώσει την συνάντηση της νεολαίας και του ιερού κλήρου της που ήταν προγραμματισμένη για την 1η Μαΐου 2020, είναι η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου.

Αιτία της ακύρωσης είναι ο παγκόσμιος κίνδυνος για την υγεία λόγω της πανδημία του κορωνοϊού και οι σχετικοί περιορισμοί που έχουν επιβληθεί από τις κυβερνήσεις των χωρών. Η συνάντηση θα λάβει χώρα και πάλι την 13η Μαΐου 2021, πιθανώς στο ίδιο μέρος όπως και το 2019, στο Castelhof στο Dilbeek.

“Όπως κάθε έτος, η Ιερά Μητρόπολις αναμένει με ανυπομονησία την συνάντηση μεταξύ της νεολαίας και του ιερού κλήρου την 1η του μηνός Μαίου. Εξ αιτίας του σημερινού παγκοσμίου κινδύνου της υγείας και τους σχετικούς περιορισμούς για τις συγκεντρώσεις μεγάλων ομάδων, τους οποίους επιβάλλουν οι κυβερνήσεις σε όλον τον κόσμο, η Ιερά Μητρόπολις είναι αναγκασμένη να ακυρώσει την συνάντηση της 1ης Μαίου 2020. Η συνάντηση θα λάβει χώρα και πάλι την 13η Μαίου 2021, πιθανώς στο ίδιο μέρος όπως και το 2019, στο Castelhof στο Dilbeek” αναφέρει η ανακοίνωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων