16/06/2021 16/06/2021 Με την βοήθεια των απανταχού Ιμβριωτών και τη συνεργασία της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας-Θράκης με τον Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο ξεκινά άμεσα η ανακαίνιση του ερειπωμένου ναού του Αγίου Τρύφωνα στο μαρτυρικό νησί. Η ενέργεια αυτή θα αποτελέσει ένα δώρο για τα τριάντα χρόνια Πατριαρχίας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου ο οποίος μεριμνά...
16 Ιουνίου, 2021 - 10:06
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2021 - 13:54

Ανακαινίζουν εκκλησία ως δώρο στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ανακαινίζουν εκκλησία ως δώρο στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Με την βοήθεια των απανταχού Ιμβριωτών και τη συνεργασία της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας-Θράκης με τον Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο ξεκινά άμεσα η ανακαίνιση του ερειπωμένου ναού του Αγίου Τρύφωνα στο μαρτυρικό νησί.

Η ενέργεια αυτή θα αποτελέσει ένα δώρο για τα τριάντα χρόνια Πατριαρχίας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου ο οποίος μεριμνά πάντοτε για τη γενέτειρά του.

“Το εξωκλήσι είναι πολύ μεγάλο και θα χρειαστούν αρκετά χρήματα. Όσοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν να επικοινωνήσουν ή με την Ιμβριακή Ένωση η με τον Μητροπολίτη”, αναφέρει η ανάρτησή της η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας-Θράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων