10/05/2022 10/05/2022 Η διεξαγωγή της Συνάντησης και Συναναστροφής μεταξύ της νεολαίας και του κλήρου της Ιεράς Μητρόπολης Βελγίου μετατίθεται για τις 14-16 Οκτωβρίου 2022 του τρέχοντος έτους λόγω των δύσκολων συνθηκών που σχετίζονται με τη διοργάνωση εκδηλώσεων στη μεταπανδημική περίοδο, όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:...
10 Μαΐου, 2022 - 19:29
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2022 - 19:26

Αναβάλλεται για τον Οκτώβριο το διήμερο της Ορθοδόξου Νεολαίας στο Βέλγιο

Διαδώστε:
Αναβάλλεται για τον Οκτώβριο το διήμερο της Ορθοδόξου Νεολαίας στο Βέλγιο

Η διεξαγωγή της Συνάντησης και Συναναστροφής μεταξύ της νεολαίας και του κλήρου της Ιεράς Μητρόπολης Βελγίου μετατίθεται για τις 14-16 Οκτωβρίου 2022 του τρέχοντος έτους λόγω των δύσκολων συνθηκών που σχετίζονται με τη διοργάνωση εκδηλώσεων στη μεταπανδημική περίοδο, όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Χριστός Aνέστη!

Λόγω των δύσκολων συνθηκών που σχετίζονται με τη διοργάνωση εκδηλώσεων στη μεταπανδημική περίοδο, είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλουμε την Ημέρα Συνάντησης και Συναναστροφής μεταξύ της νεολαίας και του κλήρου της Ορθόδοξης Μητρόπολης του Βελγίου και της Εξαρχίας των Κάτω Χωρών και του Λουξεμβούργου. Το ετήσιο Σαββατοκύριακο της Ορθόδοξης Νεολαίας της Μπενελούξ θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14 και 16 Οκτωβρίου 2022 στο Sint-Joris-Weert (Βέλγιο) και η οργανωτική επιτροπή εργάζεται σκληρά για την επιτυχία του! Είθε η Αγία Ανάσταση που μπορέσαμε να γιορτάσουμε φέτος να είναι πηγή χαράς, αθανασίας και θάρρους για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας προς τη Βασιλεία!

 

(Φωτογραφία Αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων