20/05/2022 20/05/2022 Αποτμήματα του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, παρέλαβε πριν λίγες ημέρες η Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας ως δωρεά από τον Καρδινάλιο Christoph Schönborn. Ο Μητροπολίτης Αυστρίας και Εξαρχος Ουγγαρίας κ. Αρσένιος δέχθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Βιέννη τον Καρδινάλιο ο οποίος παρέδωσε αποτμήματα του Ιερού προς την Ιερά...
20 Μαΐου, 2022 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2022 - 16:22

Απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στην Ιερά Μητρόπολη Βιέννης

Διαδώστε:
Απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στην Ιερά Μητρόπολη Βιέννης

Αποτμήματα του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, παρέλαβε πριν λίγες ημέρες η Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας ως δωρεά από τον Καρδινάλιο Christoph Schönborn.

Ο Μητροπολίτης Αυστρίας και Εξαρχος Ουγγαρίας κ. Αρσένιος δέχθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στη Βιέννη τον Καρδινάλιο ο οποίος παρέδωσε αποτμήματα του Ιερού προς την Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας και την Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης Burgenland.

Στη σεμνή τελετή υποδοχής των τιμίων Λειψάνων παρευρέθησαν μέλη του Ιερού Κλήρου ψάλλοντες το Τροπάριο του Αγίου και Αναστάσιμους Ύμνους. Ο Μητροπολίτης κ. Αρσένιος ευχαρίστησε για την πολύτιμη δωρεά και ακολούθησε συνομιλία για θέματα κοινού ενδιαφέροντος σχετιζόμενα με τις Χριστιανικές Κοινότητες στην Αυστρία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων