02/05/2021 02/05/2021 Στο εφετινό Αναστάσιμο μήνυμά του προς τον Κλήρο και τον λαό της Ιεράς Μητροπόλεως Αυστρίας και της Εξαρχίας Ουγγαρίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αρσένιος, προσκαλεί όλους να λάβουν “Φως εκ του ανεσπέρου Φωτός της Αναστάσεως του Κυρίου” για να διαλύσουν τα σκοτάδια των ψυχών και να δουν ωραιότερα τα πρόσωπα των άλλων. “Στο γένος των...
02 Μαΐου, 2021 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2021 - 10:58

Αυστρίας Αρσένιος: Το Φως της Αναστάσεως να διαλύσει τα σκοτάδια των ψυχών

Διαδώστε:
Αυστρίας Αρσένιος: Το Φως της Αναστάσεως να διαλύσει τα σκοτάδια των ψυχών

Στο εφετινό Αναστάσιμο μήνυμά του προς τον Κλήρο και τον λαό της Ιεράς Μητροπόλεως Αυστρίας και της Εξαρχίας Ουγγαρίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αρσένιος, προσκαλεί όλους να λάβουν “Φως εκ του ανεσπέρου Φωτός της Αναστάσεως του Κυρίου” για να διαλύσουν τα σκοτάδια των ψυχών και να δουν ωραιότερα τα πρόσωπα των άλλων.

“Στο γένος των ανθρώπων, στις έμψυχες εικόνες του Θεού”, γράφει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης,ο εγερθείς εκ των νεκρών Λυτρωτής έδωσε δώρο την αναστάσιμη αγαλλίαση, την ατελεύτητη χαρά. Οι πιστοί καλούνται κατά το παράδειγμα των Αγίων να συναναστηθούν με τον Κύριο και, μιμούμενοι τις Μυροφόρες, να γίνουν “μάρτυρες και κήρυκες της Αναστάσεως” ώστε ο σύγχρονος ταλαιπωρημένος και φοβισμένος από την πανδημία κόσμος, να βρει διέξοδο και ελπίδα χαράς, με αιώνια προοπτική”.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αρσένιος εύχεται τέλος προς όλους να έχουν αναφαίρετη την αναστάσιμη ευφροσύνη κατά την πορεία της ζωής “που ξεκινά από το ύψος του εκουσίου Γολγοθά και καταλήγει στον κενό Τάφο του Αναστάντος Χριστού”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων