08/11/2021 08/11/2021 Με την τέλεση μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου Μητροπολίτου Αδριανουπόλεως Δαμασκηνού, του από Ελβετίας, συμπληρώθηκε χθες το τριήμερο Μνήμης για την δέκατη επέτειο από την εις Κύριον εκδημία του (5.11.2011). Της Θείας Λειτουργίας και του Μνημοσύνου του πρώτου Μητροπολίτου Ελβετίας στον ιερό σταυροπηγιακό ναό του Αποστόλου των Εθνών Παύλου στο Σαμπεζύ της Γενεύης...
08 Νοεμβρίου, 2021 - 14:39
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2021 - 14:27

Δεκαετές Μνημόσυνο Μητροπολίτου Αδριανουπόλεως Δαμασκηνού

Διαδώστε:
Δεκαετές Μνημόσυνο Μητροπολίτου Αδριανουπόλεως Δαμασκηνού

Με την τέλεση μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου Μητροπολίτου Αδριανουπόλεως Δαμασκηνού, του από Ελβετίας, συμπληρώθηκε χθες το τριήμερο Μνήμης για την δέκατη επέτειο από την εις Κύριον εκδημία του (5.11.2011).

Της Θείας Λειτουργίας και του Μνημοσύνου του πρώτου Μητροπολίτου Ελβετίας στον ιερό σταυροπηγιακό ναό του Αποστόλου των Εθνών Παύλου στο Σαμπεζύ της Γενεύης προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελβετίας κ. Μάξιμος, συλλειτουργούντων του Αρχιμανδρίτου π. Φανουρίου Θολιώτη και Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου π. Βασιλείου Κοτρότσιου, Πρωτοσυγκέλλου και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Ελβετίας, αντιστοίχως.

Μετά το πέρας του Μνημοσύνου τελέσθηκε Τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Ιεράρχου, ευρισκομένου στον περίβολο του Ορθοδόξου Κέντρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων