21/10/2022 21/10/2022 Για πρώτη φορά, έπειτα από 2 χρόνια λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 το φθινοπωρινό International Food Festival στον προαύλιο χώρο του καθεδρικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στην Σεούλ. Η χριστιανική ενότητα, η αγάπη και η συνεργασία μεταξύ των Εθελοντών έφεραν το χαμόγελο στα πρόσωπα εργαζομένων και επισκεπτών και δημιούργησαν μια...
21 Οκτωβρίου, 2022 - 19:15

Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στη Σεούλ (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στη Σεούλ (ΦΩΤΟ)

Για πρώτη φορά, έπειτα από 2 χρόνια λόγω της πανδημίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 το φθινοπωρινό International Food Festival στον προαύλιο χώρο του καθεδρικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στην Σεούλ.

Η χριστιανική ενότητα, η αγάπη και η συνεργασία μεταξύ των Εθελοντών έφεραν το χαμόγελο στα πρόσωπα εργαζομένων και επισκεπτών και δημιούργησαν μια εξαιρετικά χαρούμενη ατμόσφαιρα και μια επιτυχημένη διοργάνωση. Οι εθελοντές εργάστηκαν με ζήλο επί πολλές ώρες για την προετοιμασία των εδεσμάτων, αλλά και για να τα σερβίρουν την Κυριακή στους επισκέπτες του Φεστιβάλ.

Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν νόστιμα φαγητά και γλυκίσματα από την Κορέα, την Ρωσία, την Ουκρανία, την Λευκορωσία, την Αμερική, την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Σερβία. Επίσης τα μικρά παιδιά χάρηκαν τις ζωγραφιές στο μέτωπο τους (Face Painting), που προσφέρθηκε εθελοντικά να κάνει η Κύπρια ζωγράφος-αγιογράφος Μαρία Σάββα.

Περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων