15/06/2022 15/06/2022 Δοξολογία για την ονομαστική εορτή της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γαλλίας κυρίου Δημητρίου και συμμετεχόντων των Επισκόπων-μελών της Επισκοπικής Συνελεύσεως των Ορθοδόξων της Γαλλίας. Παρόντες ήταν ο Νούντσιος της Αγίας Έδρας στην Γαλλία, ο...
15 Ιουνίου, 2022 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2022 - 17:37

Δοξολογία για τα Ονομαστήρια του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Παρίσι

Διαδώστε:
Δοξολογία για τα Ονομαστήρια του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Παρίσι

Δοξολογία για την ονομαστική εορτή της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουνίου 2022 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γαλλίας κυρίου Δημητρίου και συμμετεχόντων των Επισκόπων-μελών της Επισκοπικής Συνελεύσεως των Ορθοδόξων της Γαλλίας.

Παρόντες ήταν ο Νούντσιος της Αγίας Έδρας στην Γαλλία, ο Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος των Παρισίων, καθώς και εκπρόσωποι άλλων Χριστιανικών Ομολογιών. Παρευρέθηκαν οι Διπλωματικές Αρχές της Ελλάδος, της Κύπρου, της Τουρκίας και της Παλαιστινιακής αντιπροσωπείας, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδος στον ΟΟΣΑ, Άρχοντες της Μ.τ.Χ.Ε., η Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος Παρισίων και Περιχώρων, κληρικοί και πιστοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων