16/11/2022 16/11/2022 Βαπτισματική θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, κατά την οποία έλαβαν τα Μυστήρια του Αγίου Βαπτίσματος και του Χρίσματος η Σοφία Sion Kwon κόρη του Διονυσίου Saebyeok Kwon και της Κατερίνας Hyunjin Park, και εγγονή της πρεσβυτέρας Χάρης Sinsil Hwang και του π. Παύλου Eongeon Kwon, και η Σωτηρία Miya...
16 Νοεμβρίου, 2022 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2022 - 16:33

Δύο νέα μέλη στην εν Κορέα Ορθόδοξη Εκκλησία

Διαδώστε:
Δύο νέα μέλη στην εν Κορέα Ορθόδοξη Εκκλησία

Βαπτισματική θεία Λειτουργία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, κατά την οποία έλαβαν τα Μυστήρια του Αγίου Βαπτίσματος και του Χρίσματος η Σοφία Sion Kwon κόρη του Διονυσίου Saebyeok Kwon και της Κατερίνας Hyunjin Park, και εγγονή της πρεσβυτέρας Χάρης Sinsil Hwang και του π. Παύλου Eongeon Kwon, και η Σωτηρία Miya Kim κόρη του Εμμανουήλ Haneul Kim και της Κατερίνας Martynenko.

Να σημειωθεί ότι ο μακαριστός Μητροπολίτης κυρός Σωτήριος είχε ευλογήσει εκ κοιλίας μητρός την Σωτηρία, η οποία γεννήθηκε τρεις μέρες πριν από την οσιακή κοίμησή Του και χάρηκε όταν πληροφορήθηκε την γέννησή της.

Γι᾽ αυτό τον λόγο οι γονείς έδωσαν στην κόρη τους το όνομα Σωτηρία στην τιμή και μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Σωτηρίου.

Είθε ο Κύριος να ευλογεί πάντα τις νεοφώτιστες Σοφία και Σωτηρία και να τους χαρίζει υγεία, μακροημέρευση και πνευματική πρόοδο.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων