04/05/2019 04/05/2019      Εγκαινιάστηκε σήμερα, Σάββατο της Διακαινησίμου, 4 Μαΐου 2019, στην Καλκούτα της Ινδίας το νέο κτήριο του σχολείου “Άγιος Ιγνάτιος”.      Αποτελεί την πραγμάτωση του οράματος της Μοναχής Νεκταρίας, η οποία είναι υπεύθυνη των φιλανθρωπικών προγραμμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Σιγκαπούρης στις Ινδίες.      Τον Αγιασμό του Εγκαινισμού τέλεσε ο οικείος Μητροπολίτης Σεβ....
04 Μαΐου, 2019 - 21:40

Εγκαίνια νέου εκπαιδευτηρίου στην Καλκούτα της Ινδίας

Διαδώστε:
Εγκαίνια νέου εκπαιδευτηρίου στην Καλκούτα της Ινδίας
     Εγκαινιάστηκε σήμερα, Σάββατο της Διακαινησίμου, 4 Μαΐου 2019, στην Καλκούτα της Ινδίας το νέο κτήριο του σχολείου “Άγιος Ιγνάτιος”.
     Αποτελεί την πραγμάτωση του οράματος της Μοναχής Νεκταρίας, η οποία είναι υπεύθυνη των φιλανθρωπικών προγραμμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Σιγκαπούρης στις Ινδίες.
     Τον Αγιασμό του Εγκαινισμού τέλεσε ο οικείος Μητροπολίτης Σεβ. Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνος, συμπαραστατούμενος από τους Σεβ. Μητροπολίτες Γουινέας κ. Γεώργιος και Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιος.
Πηγή:www.nyxthimeron.com

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων