20/08/2021 21/08/2021 Με μια λιτή εκδήλωση η δημοτική αρχή της πόλης Κόρδοβα στην Αργεντινή και ο δήμαρχος Μαρτίν Γιαριόρα τίμησαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Μπουένος Άϊρες κ. Ιωσήφ στο δημαρχείο της πόλης, παρουσία υπουργών της κυβέρνησης της χώρας, σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση (20/8) της Ιεράς Μητροπόλεως σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση όπου οι...
20 Αυγούστου, 2021 - 19:12
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2021 - 0:46

Εκδήλωση προς τιμήν του Μητροπολίτη Μπουένος Άϊρες

Διαδώστε:
Εκδήλωση προς τιμήν του Μητροπολίτη Μπουένος Άϊρες

Με μια λιτή εκδήλωση η δημοτική αρχή της πόλης Κόρδοβα στην Αργεντινή και ο δήμαρχος Μαρτίν Γιαριόρα τίμησαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Μπουένος Άϊρες κ. Ιωσήφ στο δημαρχείο της πόλης, παρουσία υπουργών της κυβέρνησης της χώρας, σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση (20/8) της Ιεράς Μητροπόλεως σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση όπου οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα, στο επίκεντρο βρέθηκαν ζητήματα που απασχολούν την Ελληνική κοινότητα της πόλης, την δημοτική αρχή και την Ιερά Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων