07/10/2021 08/10/2021 Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου εκκλησιαστικού και εκπαιδευτικού έτους και με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας κ. Κλεόπα, την Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα του Κατηχητικού Σχολείου, στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης (Birger Jarlsgatan 92, 11420 Stockholm). Φέτος, στο δυναμικό των κατηχητικών σχολείων, προστίθενται επτά...
07 Οκτωβρίου, 2021 - 21:34
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 1:04

Έναρξη Κατηχητικών Σχολείων στον Καθεδρικό Ναό της Στοκχόλμης

Διαδώστε:
Έναρξη Κατηχητικών Σχολείων στον Καθεδρικό Ναό της Στοκχόλμης

Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου εκκλησιαστικού και εκπαιδευτικού έτους και με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας κ. Κλεόπα, την Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα του Κατηχητικού Σχολείου, στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης (Birger Jarlsgatan 92, 11420 Stockholm).

Φέτος, στο δυναμικό των κατηχητικών σχολείων, προστίθενται επτά νέοι εθελοντές, οι οποίοι επιφορτίζονται με τη διδασκαλία των μηνυμάτων του Ευαγγελίου, των βίων των Αγίων και της Παράδοσης της Εκκλησίας. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με διάφορες δραστηριότητες.

Την πρώτη Κυριακή των μαθημάτων, δηλαδή στις 17 Οκτωβρίου, θα γίνει ο διαχωρισμός των παιδιών σε αίθουσες, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών που θα συμμετέχουν.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη συντονίστρια του Κατηχητικού Σχολείου Δρ. Βασιλική Βασιλά Πραξιτέλους στο κινητό της: +46760616937 ή στην ηλεκτρονική της διεύθυνση: [email protected]

 

Φωτογραφία Αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων