24/09/2020 24/09/2020 Σημαντικές επαφές είχε στην Αθήνα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, στο πλαίσιο της πρώτης, μετά την εκλογή και ενθρόνισή του, επισκέψεώς του στην πρωτεύουσα της Ελλάδος. Τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος συνοδευόταν από τους κ.κ. Παύλο Σταματίδη, Πρόεδρο της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας-Θράκης, Στέλιο Πούλαδο, Πρόεδρο του Συλλόγου Ιμβρίων Αθηνών, Πάρι Ασανάκη, εκπρόσωπο των...
24 Σεπτεμβρίου, 2020 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2020 - 20:50

Επαφές του Μητροπολίτου Ίμβρου και Τενέδου στην Αθήνα

Διαδώστε:
Επαφές του Μητροπολίτου Ίμβρου και Τενέδου στην Αθήνα

Σημαντικές επαφές είχε στην Αθήνα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, στο πλαίσιο της πρώτης, μετά την εκλογή και ενθρόνισή του, επισκέψεώς του στην πρωτεύουσα της Ελλάδος.

Τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος συνοδευόταν από τους κ.κ. Παύλο Σταματίδη, Πρόεδρο της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας-Θράκης, Στέλιο Πούλαδο, Πρόεδρο του Συλλόγου Ιμβρίων Αθηνών, Πάρι Ασανάκη, εκπρόσωπο των Ιμβριακών Σωματείων στο Σ.Ο.Π., και Χρήστο Κάλφα, Πρόεδρο του Συλλόγου Τενεδίων «Ο Τέννης», δέχθηκαν η Εξοχ. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Εξοχ. Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου και οι εκπρόσωποι των Ιμβριακών και Τενεδιακών Σωματείων είχαν συναντήσεις με τους Εξοχ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδη, τους Υφυπουργούς Εξωτερικών κ. Κων. Βλάση και Παιδείας κυρία Σοφία Ζαχαράκη, αλλά και με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου και οι εκπρόσωποι των Ιμβριακών και Τενεδιακών Σωματείων, εκφράζουν τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες τους προς την Εξοχ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και προς τον Εξοχ. Πρωθυπουργό της Ελλάδος και τα στελέχη της Κυβερνήσεώς του, καθώς και προς όλους τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να έχουν γόνιμο διάλογο για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων