15/07/2022 15/07/2022 Το έτος που διανύουμε συμπληρώνονται διακόσια πενήντα (250) έτη από την γέννηση του Μεγάλου Διδασκάλου του Γένους και αναμορφωτού, Βαρθολομαίου Κουτλουμουσιανού του Ιμβρίου (22 Δεκεμβρίου του 1772). Κατόπιν Πατριαρχικής εντολής, ευλογίας και έγκρισης η Ιερά Μητρόπολη Ίμβρου και Τενέδου ανεκήρυξε το παρόν έτος «Έτος Βαρθολομαίου Κουτλουμουσιανού του Ιμβρίου» ως έκφραση ευγνωμοσύνης προς τον Μεγάλο Διδάσκαλο...
15 Ιουλίου, 2022 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2022 - 12:04

Επετειακή εορτασμοί για το “Έτος Βαρθολομαίου Κουτλουμουσιανού του Ιμβρίου”

Διαδώστε:
Επετειακή εορτασμοί για το “Έτος Βαρθολομαίου Κουτλουμουσιανού του Ιμβρίου”

Το έτος που διανύουμε συμπληρώνονται διακόσια πενήντα (250) έτη από την γέννηση του Μεγάλου Διδασκάλου του Γένους και αναμορφωτού, Βαρθολομαίου Κουτλουμουσιανού του Ιμβρίου (22 Δεκεμβρίου του 1772).

Κατόπιν Πατριαρχικής εντολής, ευλογίας και έγκρισης η Ιερά Μητρόπολη Ίμβρου και Τενέδου ανεκήρυξε το παρόν έτος «Έτος Βαρθολομαίου Κουτλουμουσιανού του Ιμβρίου» ως έκφραση ευγνωμοσύνης προς τον Μεγάλο Διδάσκαλο και Αναμορφωτή του Γένους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του επετειακού εορτασμού:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων