08/06/2023 09/06/2023 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας υποδέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιουνίου 2023, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως την τιμητική επίσκεψη του μέλους του Σουηδικού Κοινοβουλίου κ. Yusuf Aydin, με την ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του, τον οποίο συνόδευε ο κ. Γεώργιος Γουλτίδης. Ο Σεβασμιώτατος, αρχικώς συνεχάρη τον Βουλευτή για...
08 Ιουνίου, 2023 - 21:02
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 1:24

Επίσκεψη μέλους του Σουηδικού Κοινοβουλίου στο Μητροπολίτη Κλεόπα

Διαδώστε:
Επίσκεψη μέλους του Σουηδικού Κοινοβουλίου στο Μητροπολίτη Κλεόπα

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας υποδέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιουνίου 2023, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως την τιμητική επίσκεψη του μέλους του Σουηδικού Κοινοβουλίου κ. Yusuf Aydin, με την ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του, τον οποίο συνόδευε ο κ. Γεώργιος Γουλτίδης.

Ο Σεβασμιώτατος, αρχικώς συνεχάρη τον Βουλευτή για την εκλογή του, καθώς προέρχεται από τη Συροϊακωβιτική Κοινότητα της Στοκχόλμης και του ευχήθηκε την άνωθεν δύναμη και τον φωτισμό στην ενάσκηση των καθηκόντων του και κάθε επιτυχία στο πολυσχιδές έργο του.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε τον υψηλό επισκέπτη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό, τον ενημέρωσε για την ιστορία και τις εργασίες αποκαταστάσεως, ενώ τον δέχθηκε σε ακρόαση στο Μουσείο Ελληνοχριστιανικής Κληρονομιάς, όπου ανέπτυξαν λίαν εποικοδομητικό διάλογο, ο οποίος εστιάστηκε στα θέματα νεότητος και στην δραστηριοποίησή της στα κοινά, ακολούθως δε η συζήτηση περιεστράφη σε σύγχρονα και φλέγοντα ανακύπτοντα ζητήματα.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον Βουλευτή εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως και τον ευχαρίστησε και πάλι για τη συναντίληψη και τη διάθεση συμπαράστασης στο επιτελούμενο υπό της Ιεράς Μητροπόλεως Σουηδίας έργο και στην υλοποίηση των οραματισμών της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων