11/08/2021 11/08/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια για την ανακούφιση των πυροπαθών της Ελλάδος και την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν. Μετά τη λήξη των θερινών διακοπών, τον μήνα Σεπτέμβριο, θα διεξαχθεί έρανος σε παγγερμανικό επίπεδο. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα παραδοθεί απευθείας στις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι οποίες επλήγησαν...
11 Αυγούστου, 2021 - 21:30

Έρανος από τη Μητρόπολη Γερμανίας για τους πυρόπληκτους

Διαδώστε:
Έρανος από τη Μητρόπολη Γερμανίας για τους πυρόπληκτους

Η Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια για την ανακούφιση των πυροπαθών της Ελλάδος και την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν. Μετά τη λήξη των θερινών διακοπών, τον μήνα Σεπτέμβριο, θα διεξαχθεί έρανος σε παγγερμανικό επίπεδο. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα παραδοθεί απευθείας στις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι οποίες επλήγησαν δεινώς από τις φονικές πυρκαγιές. Μέχρι τότε, όλοι οι Έλληνες και οι φιλέλληνες μπορούν να καταθέσουν στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό το ποσό που επιθυμούν για τον σκοπό αυτό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων