16/03/2021 16/03/2021 Με την τήρηση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού τελέστηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Σμύρνης οι Ιερές Ακολουθίες για την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Λόγω της καθολικής απαγορεύσεως κυκλοφορίας τις Κυριακές, ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβ. Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος τέλεσε την Θεία Λειτουργία, το Σάββατο της...
16 Μαρτίου, 2021 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2021 - 17:03

Η έναρξη της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στη Σμύρνη

Διαδώστε:
Η έναρξη της Μεγάλης Τεσσαρακοστής στη Σμύρνη

Με την τήρηση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού τελέστηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Σμύρνης οι Ιερές Ακολουθίες για την έναρξη της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Λόγω της καθολικής απαγορεύσεως κυκλοφορίας τις Κυριακές, ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβ. Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος τέλεσε την Θεία Λειτουργία, το Σάββατο της Τυροφάγου, μνήμη των ασκήσει λαμψάντων αγίων ανδρών και γυναικών.

Το απόγευμα της ίδια ημέρα εχοροστάτησε στον Μ. Εσπερινόν , με την συμμετοχή πιστών. “Προεξάρχοντος του οικείου Ποιμενάρχου, ετελέσθησαν και αι Ιεραί Ακολουθίαι της Κυριακής της Τυροφάγου, 14ης ιδίου, τόσον την πρωίαν, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, όσον και το απόγευμα, ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, ως και αι Ιεραί Ακολουθίαι της Καθαράς Δευτέρας την πρωίαν και το Μ. Απόδειπνον, το εσπέρας”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σμύρνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων