10/03/2019 10/03/2019 Η Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή είναι μια περίοδος του λειτουργικού κύκλου της Εκκλησίας που μας προετοιμάζει με τα υψηλά της νοήματα και τις κατανυκτικές ακολουθίες για το ύψιστο γεγονός της Αναστάσεως του Κυρίου. Είναι η περίοδος που τα βασικά της χαρακτηριστικά συγκεντρώνονται γύρω από τη μετάνοια, τη προσευχή και τη νηστεία. Για το λόγο αυτό...
10 Μαρτίου, 2019 - 11:57

Η Μεγάλη Τεσσαρακοστή στην Ι.Μ. Αυστρίας

Διαδώστε:
Η Μεγάλη Τεσσαρακοστή στην Ι.Μ. Αυστρίας

Η Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή είναι μια περίοδος του λειτουργικού κύκλου της Εκκλησίας που μας προετοιμάζει με τα υψηλά της νοήματα και τις κατανυκτικές ακολουθίες για το ύψιστο γεγονός της Αναστάσεως του Κυρίου. Είναι η περίοδος που τα βασικά της χαρακτηριστικά συγκεντρώνονται γύρω από τη μετάνοια, τη προσευχή και τη νηστεία. Για το λόγο αυτό η Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας εξέδωσε το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών που θα τελεσθούν κατά την περίοδο αυτή, έτσι ώστε οι πιστοί να ενώσουν τη προσευχή τους για την ειρήνη του κόσμου και τη σωτηρία των ψυχών τους.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα πατήστε εδώ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων