10/08/2022 10/08/2022 Στην ενημέρωση του ποιμνίου της σχετικά με την εξεύρεση διαμερίσματος προς ενοικίαση σε υποψήφιους φοιτητές από Ελλάδα και Κύπρο προέβη με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες και εν όψει της ενάρξεως του νέου ακαδημαϊκού έτους η Μητρόπολη γίνεται αποδέκτης πολλών τηλεφωνημάτων προκειμένου να...
10 Αυγούστου, 2022 - 9:19

Η Μητρόπολη Σουηδίας αναζητεί διαμερίσματα για φοιτητές από Ελλάδα και Κύπρο

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Σουηδίας αναζητεί διαμερίσματα για φοιτητές από Ελλάδα και Κύπρο

Στην ενημέρωση του ποιμνίου της σχετικά με την εξεύρεση διαμερίσματος προς ενοικίαση σε υποψήφιους φοιτητές από Ελλάδα και Κύπρο προέβη με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες και εν όψει της ενάρξεως του νέου ακαδημαϊκού έτους η Μητρόπολη γίνεται αποδέκτης πολλών τηλεφωνημάτων προκειμένου να συνδράμει και αυτή στην καλύτερη δυνατή λύση.

“Η Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας, στο πλαίσιο της ποιμαντικής της μέριμνας για τη σπουδάζουσα νεολαία, και με αφορμή το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες και εν όψει της ενάρξεως του νέου ακαδημαϊκού έτους γίνεται αποδέκτης πολλών τηλεφωνημάτων και επισκέψεων υποψηφίων φοιτητών εξ Ελλάδος και εκ Κύπρου, για το λόγο αυτό, απευθύνεται στο πλήρωμά της, με την παράκληση, όπως σε περίπτωση που κάποιος διαθέτει διαμέρισμα προς ενοικίαση ή γνωρίζει κάποια οικογένεια που προτίθεται να μισθώσει ακίνητο, να το γνωστοποιήσετε στην Ι. Μητρόπολη, μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στο τηλέφωνο του Καθεδρικού Ναού Στοκχόλμης: 0735 42 97 45”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Χθες, μέλη της νεολαίας Στοκχόλμης έψαλαν την παράκληση στην Παναγία με τον Μητροπολίτη κ. Κλεόπα να σημειώνει σε ανάρτησή του ότι η ακολουθία ήταν πολύ συγκινητική!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων