05/10/2021 05/10/2021 Στις 2 Οκτωβρίου εξεδήμησε προς Κύριον ο αείμνηστος πολιτικός Ιωάννης Παλαιοκρασσάς. Η Ιερά Μητρόπολις Βελγίου και Εξαρχία Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου, με ανακοίνωσή της, αναφέρεται στις ζωηρές ευγνώμονες αναμνήσεις από την θητεία του Ιωάννη Παλαιοκρασσά ως Επιτρόπου της Ελλάδος στην Ευρωπαική Ένωση. “Πράγματι ο αείμνηστος πολιτικός ανάμεσα στις πολύ σημαντικές πολιτικές του δραστηριότητες, συμπαραστάθηκε πολύ...
05 Οκτωβρίου, 2021 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2021 - 12:50

Η Μητρόπολη Βελγίου για την εκδημία Παλαιοκρασσά

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Βελγίου για την εκδημία Παλαιοκρασσά

Στις 2 Οκτωβρίου εξεδήμησε προς Κύριον ο αείμνηστος πολιτικός Ιωάννης Παλαιοκρασσάς.

Η Ιερά Μητρόπολις Βελγίου και Εξαρχία Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου, με ανακοίνωσή της, αναφέρεται στις ζωηρές ευγνώμονες αναμνήσεις από την θητεία του Ιωάννη Παλαιοκρασσά ως Επιτρόπου της Ελλάδος στην Ευρωπαική Ένωση.

“Πράγματι ο αείμνηστος πολιτικός ανάμεσα στις πολύ σημαντικές πολιτικές του δραστηριότητες, συμπαραστάθηκε πολύ και στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου καθ´όλη τη θητεία του στις Βρυξέλλες από 1993-1995. Διετέλεσε ιεροψάλτης της ιστορικής Ενορίας της οδού Στασάρ Ιξελλών στις Βρυξέλλες κατ´αυτό το διάστημα. Με τις υψηλές γνωριμίες του λόγω και της θέσεώς του, διευκόλυνε τα μέγιστα στην καλύτερη διοργάνωση των Συναντήσεων του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου με τον Πρόεδρο της Ευρωπαικής Ενώσεως κυρίου Ζακ Ντελόρ και άλλων υψηλών προσωπικοτήτων κατά τα έτη 1993 και 1994”, αναφέρει.

“Η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου προσεύχεται για την ανάπαυση της ψυχής του αειμνήστου Ιωάννη Παλαιοκρασσά και εύχεται ο Κύριος να δίνη δύναμη και παρηγορία στην αγαπητή οικογένειά του”, καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων