10/12/2020 10/12/2020 Της πανηγύρεως της ενορίας της Πλατυτέρας των Ουρανών Παρισίων (Nôtre Dame de Signe) προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ σήμερα το πρωί (Ιουλιανό Ημερολόγιο – Σλαβονικό Τυπικό). Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν ο ιερατικώς προϊστάμενος της ενορίας Πρωθιερέας Βλαντιμίρ Yagello, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Γαλλίας και πιστοί. Στο ιερό παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ....
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2020 - 15:38

Η πανήγυρις της Πλατυτέρας των Ουρανών στο Παρίσι

Διαδώστε:
Η πανήγυρις της Πλατυτέρας των Ουρανών στο Παρίσι

Της πανηγύρεως της ενορίας της Πλατυτέρας των Ουρανών Παρισίων (Nôtre Dame de Signe) προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ σήμερα το πρωί (Ιουλιανό Ημερολόγιο – Σλαβονικό Τυπικό).

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν ο ιερατικώς προϊστάμενος της ενορίας Πρωθιερέας Βλαντιμίρ Yagello, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Γαλλίας και πιστοί.

Στο ιερό παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος και ο Αρχιερατικός Επίτροπος του Βικαριάτου της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερος Alexis Struve.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος προχείρισε Πρωτοπρεσβύτερο τον Πρωθιερέα Βλαντιμίρ Yagello, ο οποίος υπηρετεί την Εκκλησία για 46 έτη.

Αμέσως μετά, ετελέσθη δέησις ενώπιον της ιεράς εικόνος της Παναγίας Πλατυτέρας των Ουρανών, συμφώνως προς το τυπικό της ημέρας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων