04/02/2019 04/02/2019 Πανηγυρικά ετελέσθη η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού στην περιοχή Sartrouville στα προάστια του Παρισιού. Στον Όρθρο χοροστάτησε και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, συλλειτουργών μετά του Προϊσταμένου του Ι. Ναού, Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου π. Νικολάου Ξένου. Πλήθος κόσμου κατέφθασε από νωρίς το πρωί στον...
04 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:37

Η πανήγυρις της Υπαπαντής του Κυρίου στο Sartrouville

Διαδώστε:
Η πανήγυρις της Υπαπαντής του Κυρίου στο Sartrouville

Πανηγυρικά ετελέσθη η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού στην περιοχή Sartrouville στα προάστια του Παρισιού. Στον Όρθρο χοροστάτησε και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, συλλειτουργών μετά του Προϊσταμένου του Ι. Ναού, Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου π. Νικολάου Ξένου.

Πλήθος κόσμου κατέφθασε από νωρίς το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό. Παρέστησαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι, η Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας και Άρχοντες του Οικουμενικού Θρόνου. Μετά τη Θεία Λειτουργία παρετέθη δεξίωση στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων