10/09/2021 10/09/2021 Τη Σύναξη των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Απολλωνιάδος κ. Ιωακείμ, τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου, στις Βρυξέλλες. Τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του εορτάζοντος Επισκόπου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Βρυξελλών, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου. Κατά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος...
10 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2021 - 18:41

Η Σύναξη των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στις Βρυξέλλες

Διαδώστε:
Η Σύναξη των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στις Βρυξέλλες

Τη Σύναξη των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Απολλωνιάδος κ. Ιωακείμ, τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου, στις Βρυξέλλες.

Τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του εορτάζοντος Επισκόπου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Βρυξελλών, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου. Κατά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βελγίου και Έξαρχο Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρα, τους συλλειτουργούς και παρισταμένους κληρικούς, τον ιερατικώς προϊστάμενο της Ενορίας για την εγκάρδια φιλοξενία του, τους εργαζόμενους στην κεντρική διοίκηση της Μητρόπολης και τους λοιπούς παρισταμένους για την τιμή της παρουσίας τους, η οποία πρωτίστως αποδίδεται στους Αγίους γονείς της Υπεραγίας Θεοτόκου, και ευχήθηκε το παράδειγμά τους να είναι πρότυπο της ζωής και της πορείας κάθε χριστιανού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων