26/05/2022 26/05/2022 Μεγάλη ευλογία ήταν για όλους όσοι συμμετείχαν στην τέλεση της πρώτης Ακολουθίας του Όρθρου και της θείας Λειτουργίας στον νέο ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Jeonju, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022. Μετά την Θεία Λειτουργία όλοι οι συμμετέχοντες παρακάθησαν για πρώτη φορά και στο κοινό γεύμα αγάπης, το οποίο ακολούθησε στο Ενοριακό...
26 Μαΐου, 2022 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2022 - 13:26

Η τέλεση της πρώτης Θείας Λειτουργίας στο Jeonju

Διαδώστε:
Η τέλεση της πρώτης Θείας Λειτουργίας στο Jeonju

Μεγάλη ευλογία ήταν για όλους όσοι συμμετείχαν στην τέλεση της πρώτης Ακολουθίας του Όρθρου και της θείας Λειτουργίας στον νέο ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Jeonju, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022.

Μετά την Θεία Λειτουργία όλοι οι συμμετέχοντες παρακάθησαν για πρώτη φορά και στο κοινό γεύμα αγάπης, το οποίο ακολούθησε στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας, δοξάζοντας και ευχαριστώντας τον Θεό και την Παναγία Μητέρα Του για το μεγάλο θαύμα που έζησαν.

“Τώρα ευχή και προσευχή όλων μας είναι η κατά Θεόν αύξηση της Ενορίας, και παράλληλα ο κάθε πιστός να αναλάβει το χρέος που του αναλογεί, για την περαιτέρω διάδοση της Ορθόδοξης μαρτυρίας στην όμορφη πόλη του Jeonju”, αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Κορέας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων