30/11/2021 30/11/2021 Στον Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα εύχεται η Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης με αφορμή τα σημερινά του ονομαστήρια. Όπως τονίζεται ο Σεβασμιώτατος ξεκίνησε την πορεία του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο από την Θεολογική Σχολή και χειροτονήθηκε διάκονος από τον τότε Καθηγούμενο αυτής, Μητροπολίτη Αγαθονικείας (νυν Γέροντα Δέρκων) κ. Απόστολο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σχολής:  “Επί...
30 Νοεμβρίου, 2021 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 15:05

Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης εύχεται στον Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών

Διαδώστε:
Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης εύχεται στον Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών

Στον Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα εύχεται η Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης με αφορμή τα σημερινά του ονομαστήρια. Όπως τονίζεται ο Σεβασμιώτατος ξεκίνησε την πορεία του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο από την Θεολογική Σχολή και χειροτονήθηκε διάκονος από τον τότε Καθηγούμενο αυτής, Μητροπολίτη Αγαθονικείας (νυν Γέροντα Δέρκων) κ. Απόστολο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σχολής: 

“Επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, ιδρυτού και προστάτου της Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Ιερά Θεολογική Σχολή εύχεται εκ βαθέων υγεία, μακροημέρευση και ευκλεή αρχιερατεία προς τον άγοντα τα ονομαστήρια αυτού, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, ο οποίος από του τρέχοντος έτους τυγχάνει μέλος της διοικούσης Εφορείας της Σχολής.

Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών ξεκίνησε την πορεία του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο από την Θεολογική Σχολή και χειροτονήθηκε διάκονος από τον τότε Καθηγούμενο αυτής, Μητροπολίτη Αγαθονικείας (νυν Γέροντα Δέρκων) κ. Απόστολο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων