17/04/2022 17/04/2022 Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος ευλόγησε την αρχή του κατηχητικού σχολείου, το οποίο πραγματοποιείται κάθε Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου της Κοινότητος Μακροχωρίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σεβασμιώτατος είναι είναι εμπνευστής αυτής της νέας προσπάθειας. Το Σάββατο του Λαζάρου (Τελευταίο Σάββατο πριν την εορτή του Πάσχα) τα...
17 Απριλίου, 2022 - 19:11
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2022 - 19:02

Ίδρυση νέου κατηχητικού σχολείου στην Ι.Μ. Δέρκων

Διαδώστε:
Ίδρυση νέου κατηχητικού σχολείου στην Ι.Μ. Δέρκων

Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος ευλόγησε την αρχή του κατηχητικού σχολείου, το οποίο πραγματοποιείται κάθε Σάββατο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου της Κοινότητος Μακροχωρίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σεβασμιώτατος είναι είναι εμπνευστής αυτής της νέας προσπάθειας.

Το Σάββατο του Λαζάρου (Τελευταίο Σάββατο πριν την εορτή του Πάσχα) τα παιδιά είχαν την χαρά να μάθουν τα έθιμα της Ρωμαίικης Πασχαλιάς και να συμμετέχουν στην δημιουργία Πασχαλινών λαμπάδων και Πασχαλινών αυγών.

Η Ιερά Μητρόπολη Δέρκων, πάντοτε ενεργεί στο ποιμαντικό και κοινωνικό της έργο, είναι σε θέση να ανακοινώσει με μεγάλη χαρά την ίδρυση κατηχητικού σχολείου για όλες τις ηλικίες.

Περισσότερες πληροφορίες:

Διάκονος κ. Δανιήλ Ζαφείρης – Τηλ. Επικοινωνίας +905448053980
Facebook : Iερά Μητρόπολις Δέρκων – Ηoly Metropolis of Derkoi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων