21/03/2019 21/03/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας, κ. Κλεόπας, δημοσιεύει την πρόσκληση προς το ευσεβές πλήρωμα ενόψει των επερχομένων θυρανοιξίων της υπό ίδρυσιν Ενορίας του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Βαρθολομαίου στο Ρέϊκιαβικ της Ισλανδίας:   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΡΕΙΚΙΑΒΙΚ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ   Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 Αγαπητοί μου, Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνώ μαζί...
21 Μαρτίου, 2019 - 18:52

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Θυρανοίξια της Ενορίας Αποστόλου Βαρθολομαίου στο Ρέϊκιαβικ

Διαδώστε:
ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Θυρανοίξια της Ενορίας Αποστόλου Βαρθολομαίου στο Ρέϊκιαβικ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας, κ. Κλεόπας, δημοσιεύει την πρόσκληση προς το ευσεβές πλήρωμα ενόψει των επερχομένων θυρανοιξίων της υπό ίδρυσιν Ενορίας του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Βαρθολομαίου στο Ρέϊκιαβικ της Ισλανδίας:

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ
ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
ΣΤΟ ΡΕΙΚΙΑΒΙΚ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ

 

Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Αγαπητοί μου,

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνώ μαζί σας για να σας προσκαλέσω στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και τα θυρανοίξια της υπό ίδρυσιν Ενορίας του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Βαρθολομαίου, στο Ρέϊκιαβικ της Ισλανδίας (Reverend Friðrik Friðriksson Chapel, Reykjavik, Iceland), την Κυριακή, 7 Απριλίου 2019, ως έκφραση ποιμαντικού ενδιαφέροντος προς το ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως στην Ισλανδία.

Σας προσκαλώ, να δώσετε το παρών στους επερχόμενους εορτασμούς, για να τιμήσουμε από κοινού τον Απόστολο Βαρθολομαίο και να προσευχηθούμε για τη νεοϊδρυθείσα ενορία.
Το πρόγραμμα των Ι. Ακολουθιών έχει ως εξής: Όρθρος: 8:45 π.μ., Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Θυρανοίξια: 10:00 π.μ., Δεξίωση στις εγκαταστάσεις του ναού: 12:00 μ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενους εορτασμούς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως στο 00468-6123481 ή μέσω e-mail στο [email protected]

 

Μετά της εν Κυρίω αγάπης και εγκαρδίων ευχών,

+ Ο Μητροπολίτης Σουηδίας Κλεόπας

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων