05/07/2021 05/07/2021 Κάλεσμα για προσευχή κάνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας για την ασθενούσα σύζυγο του πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεώργιο Βλατάκη, η οποία δοκιμάζεται σοβαρά. Ο Σεβασμιώτατος απευθύνεται στους πιστούς και τους ζητά να προσευχηθούν για την υγεία της. Δείτε το κάλεσμα για προσευχή: Αγαπητοί μου πατέρες, Αγαπητοί μου χριστιανοί, Επικοινωνώ μαζί, σας κάνοντας έκκληση προσευχής και...
05 Ιουλίου, 2021 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2021 - 12:44

Κάλεσμα για προσευχή υπερ υγείας

Διαδώστε:
Κάλεσμα για προσευχή υπερ υγείας

Κάλεσμα για προσευχή κάνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας για την ασθενούσα σύζυγο του πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεώργιο Βλατάκη, η οποία δοκιμάζεται σοβαρά. Ο Σεβασμιώτατος απευθύνεται στους πιστούς και τους ζητά να προσευχηθούν για την υγεία της.

Δείτε το κάλεσμα για προσευχή:

Αγαπητοί μου πατέρες,
Αγαπητοί μου χριστιανοί,

Επικοινωνώ μαζί, σας κάνοντας έκκληση προσευχής και παρακλήσεως προς τον Θεό για την ασθενούσα σύζυγο του ιερατικώς προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Schaerbeek, Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Γεωργίου Βλατάκη, Ελένη, η οποία τον τελευταίο καιρό δοκιμάζεται σοβαρά.
Εύχομαι ολοψύχως, Κύριος ο Θεός να χαρίσει την πολυπόθητη υγεία στην πρεσβυτέρα, στον δε αγαπητό πατέρα Γεώργιο και τα τέκνα του, να χαρίζει δύναμη και ενίσχυση στην αντιμετώπιση της δυσκολίας αυτής.

Με πατρικές ευχές,
Ο Βελγίου Αθηναγόρας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων