21/04/2022 21/04/2022 Το Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου 2022 τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Σεούλ βαπτισματική θεία Λειτουργία, κατά την οποία έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα οι Σοφία Karimova, Παύλος LEE Tae-Gyoung και Ιωήλ KIM Gyoung-Cheol. Δυστυχώς λόγω Covid-19 αναβλήθηκε η Βάπτιση και άλλων κατηχουμένων για ευθετότερο χρόνο. Ο Μητροπολίτης Κορέας στο σύντομο...
21 Απριλίου, 2022 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2022 - 11:56

Κορέας σε νεοφώτιστους: Να μεταδίδετε το Φως του Χριστού γύρο σας

Διαδώστε:
Κορέας σε νεοφώτιστους: Να μεταδίδετε το Φως του Χριστού γύρο σας

Το Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου 2022 τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Σεούλ βαπτισματική θεία Λειτουργία, κατά την οποία έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα οι Σοφία Karimova, Παύλος LEE Tae-Gyoung και Ιωήλ KIM Gyoung-Cheol. Δυστυχώς λόγω Covid-19 αναβλήθηκε η Βάπτιση και άλλων κατηχουμένων για ευθετότερο χρόνο.

Ο Μητροπολίτης Κορέας στο σύντομο κήρυγμά του αναλύοντας το Εξαποστειλάριον της ημέρας ευχήθηκε στους νεοφώτιστους να έχουν πάντοτε στην ζωή τους τα δώρα της Χαράς, της Αλήθειας, του Φωτός, της Ζωής και της Ανάστασης. Παράλληλα τους προέτρεψε να αγωνίζονται τον καλό αγώνα της πίστεως για να διατηρήσουν την ψυχή τους λευκή σαν τον βαπτισματικό χιτώνα τους και με την φωτεινή ζωή τους να μεταδίδουν το Φως του Χριστού γύρω τους, όπως συμβολίζει η αναμμένη λαμπάδα τους, μέχρι την τελευταία αναπνοή τους.

Μετά την Βαπτισματική θεία Λειτουργία ο Διονύσιος KWON Se-Byok και η Κατερίνα PARK Hyon-Jin έφεραν την νεογέννητη κόρη τους KWON Si-On στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου για τον Σαραντισμό της. Το βρέφος είναι το πρώτο εγγόνι του αείμνηστου πατρός Παύλου KWON.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων