17/02/2022 17/02/2022 Η κατασκευή του παιδικού πάρκου “Πατριάρχης Βαρθολομαίος” στο ελληνικό σχολείο της Ίμβρου ξεκίνησε. Δείτε φωτογραφίες από την έναρξη των εργασιών, όπου συμμετέχει και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος.  Υπενθυμίζεται ότι η επαναλειτουργία του ελληνικού Γυμνάσιου και Λυκείου έγινε το 2015, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2013 επαναλειτούργησε μετά από 49 χρόνια το Δημοτικό...
17 Φεβρουαρίου, 2022 - 13:35
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2022 - 13:27

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το παιδικό πάρκο “Πατριάρχης Βαρθολομαίος”

Διαδώστε:
Ξεκίνησαν οι εργασίες για το παιδικό πάρκο “Πατριάρχης Βαρθολομαίος”

Η κατασκευή του παιδικού πάρκου “Πατριάρχης Βαρθολομαίος” στο ελληνικό σχολείο της Ίμβρου ξεκίνησε. Δείτε φωτογραφίες από την έναρξη των εργασιών, όπου συμμετέχει και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος. 

Υπενθυμίζεται ότι η επαναλειτουργία του ελληνικού Γυμνάσιου και Λυκείου έγινε το 2015, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2013 επαναλειτούργησε μετά από 49 χρόνια το Δημοτικό Σχολείο των Αγίων Θεοδώρων.

Το άνοιγμα των σχολείων τον Σεπτέμβριο του 2015 κατέστη δυνατό χάρη στις εντατικές προσπάθειες των ομογενειακών φορέων και τη βοήθεια του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, καθώς και την οικονομική συνδρομή της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, η οποία ανέλαβε μόνιμος χορηγός και συσσιτιοτρόφος των σχολείων. Παράλληλα, και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής συνέδραμε με μεγάλη εφάπαξ χορηγία για την ολοκλήρωση του έργου των σχολείων καθώς και οι Μητροπόλεις Κώου και Νισήρου και Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων