12/03/2020 12/03/2020 Λαμβάνοντας υπ’όψιν την ανησυχητική εξάπλωση της Πανδημίας του Κορωνοϊού, τις υποδείξεις των Κρατικών Αρχών και τους προβληματισμούς του Ορθοδόξου Ποιμνίου του Λουξεμβούργου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας αποφάσισε τη ματαίωση της Διορθοδόξου Θείας Λειτουργίας. Η Διορθόδοξη Λειτουργία είχε προγραμματιστεί  για την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 στον Καθεδρικό...
12 Μαρτίου, 2020 - 15:23
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2020 - 15:24

Ματαίωση της Διορθοδόξου Θείας Λειτουργίας στο Λουξεμβούργο

Διαδώστε:
Ματαίωση της Διορθοδόξου Θείας Λειτουργίας στο Λουξεμβούργο

Λαμβάνοντας υπ’όψιν την ανησυχητική εξάπλωση της Πανδημίας του Κορωνοϊού, τις υποδείξεις των Κρατικών Αρχών και τους προβληματισμούς του Ορθοδόξου Ποιμνίου του Λουξεμβούργου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας αποφάσισε τη ματαίωση της Διορθοδόξου Θείας Λειτουργίας.

Η Διορθόδοξη Λειτουργία είχε προγραμματιστεί  για την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Weiler-la-Tour του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου. Επίσης ματαιώνεται και Δεξίωση που θα ακολουθούσε.

Θα τελεσθεί κανονικά η Θεία Λειτουργία της Κυριακής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων