16/12/2020 16/12/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Ελβετίας και η Ελληνορθόδοξη Ενορία του Αποστόλου Παύλου στη Γενεύη αναφέρει ότι το Καντόνι της Γενεύης από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου επιτρέπει τη λειτουργική ζωή όμως θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα θα εισέρχονται στους Ιερούς Ναούς μέχρι 50 άτομα ενώ θα πρέπει να έχει γίνει υποχρεωτικά...
16 Δεκεμβρίου, 2020 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2020 - 21:30

Με αυστηρά μέτρα θα λειτουργούν οι Ναοί στη Γενεύη

Διαδώστε:
Με αυστηρά μέτρα θα λειτουργούν οι Ναοί στη Γενεύη

Η Ιερά Μητρόπολη Ελβετίας και η Ελληνορθόδοξη Ενορία του Αποστόλου Παύλου στη Γενεύη αναφέρει ότι το Καντόνι της Γενεύης από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου επιτρέπει τη λειτουργική ζωή όμως θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα θα εισέρχονται στους Ιερούς Ναούς μέχρι 50 άτομα ενώ θα πρέπει να έχει γίνει υποχρεωτικά τηλεφωνική προεγγραφή. Ακόμα δεν υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης εντός των ναών και δεν επιτρέπεται να ασπάζονται οι πιστοί της Εικόνες ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στον Ιερό Ναό. 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων