16/05/2020 16/05/2020 Οι εργασίες ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Jeonju και του παράπλευρου Πνευματικού Κέντρου ξεκίνησαν στις αρχές Απριλίου 2020 και συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. “Παρακαλούμε τον Κύριο, δια πρεσβειών της Παναγίας Μητέρας Του, να βοηθήσουν ώστε να ολοκληρωθεί το έργο με τον καλύτερο τρόπο, ώστε η Ενορία μας στο Jeonju να αποκτήσει...
16 Μαΐου, 2020 - 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2020 - 15:25

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή ναού στην Κορέα

Διαδώστε:
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή ναού στην Κορέα

Οι εργασίες ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη Jeonju και του παράπλευρου Πνευματικού Κέντρου ξεκίνησαν στις αρχές Απριλίου 2020 και συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

“Παρακαλούμε τον Κύριο, δια πρεσβειών της Παναγίας Μητέρας Του, να βοηθήσουν ώστε να ολοκληρωθεί το έργο με τον καλύτερο τρόπο, ώστε η Ενορία μας στο Jeonju να αποκτήσει τον μόνιμο ναό της και το Πνευματικό της Κέντρο για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών και ποιμαντικών αναγκών της Ενορίας. Ευχαριστούμε τον εκλεκτό αρχιτέκτονα κ. Αριστείδη Μπουρσινό για την δωρέαν προσφορά των αρχιτεκτονικών σχεδίων και την θυσιαστική του αγάπη για την εν Κορέα Εκκλησία μας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Μητροπόλεως Κορέας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων