26/06/2019 26/06/2019 Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Neustädter Hof- und Stadtkirche στο Αννόβερο, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του εξηκοστού έτους του τέως Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Christian Wulff, παρέστησαν επισήμως προσκεκλημένοι, ο ιερατικώς προϊστάμενος της ενορίας Τριών Ιεραρχών Αννόβερου, αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Φραγκουλάκης και ο διευθυντής του Ελληνικού Λυκείου Αννοβέρου, Δρ. κ. Φοίβος...
26 Ιουνίου, 2019 - 15:18
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2019 - 15:27

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του 60ου έτους του κ. Christian Wulff

Διαδώστε:
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του 60ου έτους του κ. Christian Wulff

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Neustädter Hof- und Stadtkirche στο Αννόβερο, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του εξηκοστού έτους του τέως Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Christian Wulff, παρέστησαν επισήμως προσκεκλημένοι, ο ιερατικώς προϊστάμενος της ενορίας Τριών Ιεραρχών Αννόβερου, αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Φραγκουλάκης και ο διευθυντής του Ελληνικού Λυκείου Αννοβέρου, Δρ. κ. Φοίβος Χατζημιχαήλ.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων