07/03/2022 07/03/2022 Την Τρίτη 8 Μαρτίου, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα μεταβεί στη Βιέννη όπου αναμένεται να συναντηθεί με την Γενική Γραμματέα του ΟΑΣΕ, Helga Maria Schmid. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Βιέννη, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχο Ουγγαρίας κ. Αρσένιο....
07 Μαρτίου, 2022 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2022 - 12:01

Με τον Μητροπολίτη Αυστρίας θα συναντηθεί ο Νίκος Δένδιας

Διαδώστε:
Με τον Μητροπολίτη Αυστρίας θα συναντηθεί ο Νίκος Δένδιας

Την Τρίτη 8 Μαρτίου, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα μεταβεί στη Βιέννη όπου αναμένεται να συναντηθεί με την Γενική Γραμματέα του ΟΑΣΕ, Helga Maria Schmid.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Βιέννη, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αυστρίας και Έξαρχο Ουγγαρίας κ. Αρσένιο.

Ο κ. Δένδιας, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αυστριακό ομόλογό του Alexander Schallenberg ενώ θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας και δηλώσεις στον Τύπο γύρω στις 16.30 (ώρα Ελλάδας).

Κατόπιν, ο Υπουργός Εξωτερικών πρόκειται να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου, Rendi Wagner, καθώς και με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Αυστριακού Κοινοβουλίου, Rheinhold Lopatka.

Στις ανωτέρω συναντήσεις οι συνομιλίες θα εστιάσουν στις εξελίξεις στο ζήτημα της Ουκρανίας μετά την ρωσική επίθεση, στο συντονισμό ενεργειών στο πλαίσιο των Διεθνών Οργανισμών, καθώς και σε περιφερειακά ζητήματα όπως οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων