09/03/2022 09/03/2022 Έφτασαν στην Ουκρανία τα πρώτα πακέτα ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας. Η Μητρόπολη Αυστρίας ευχαριστεί τους πολυαρίθμους συνανθρώπους που έδειξαν αλληλεγγύη και συμπαραστάθηκαν στο έργο της με αποτέλεσμα να φθάσουν στην Ουκρανία τα πρώτα πακέτα με χρήσιμα είδη. “Οι εκεί αδελφοί μας είναι ευγνώμονες για τη συμπαράσταση και την άμεση παροχή βοηθείας”, αναφέρει...
09 Μαρτίου, 2022 - 14:13
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2022 - 16:01

Μητρόπολη Αυστρίας: Άρχισε με επιτυχία η αποστολή ανθρωπιστικής βοηθείας

Διαδώστε:
Μητρόπολη Αυστρίας: Άρχισε με επιτυχία η αποστολή ανθρωπιστικής βοηθείας

Έφτασαν στην Ουκρανία τα πρώτα πακέτα ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας.

Η Μητρόπολη Αυστρίας ευχαριστεί τους πολυαρίθμους συνανθρώπους που έδειξαν αλληλεγγύη και συμπαραστάθηκαν στο έργο της με αποτέλεσμα να φθάσουν στην Ουκρανία τα πρώτα πακέτα με χρήσιμα είδη. “Οι εκεί αδελφοί μας είναι ευγνώμονες για τη συμπαράσταση και την άμεση παροχή βοηθείας”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη. Εκτός από τη συλλογή ειδών ( ρουχισμού, τροφίμων, φαρμακευτικού υλικού, ειδών υγιεινής κ. α.) πολλοί άνοιξαν τις καρδιές και τα σπίτια τους για να υποδεχθούν τις σαράντα πρώτες οικογένειες που ήδη βρήκαν στέγη.

Η Ιερά Μητρόπολη Αυστρίας θα συνεχίσει τη συλλογή χρημάτων και χρησίμων ειδών για παροχή στοχευμένης βοηθείας στην Ουκρανία και στους από εκεί πρόσφυγες.

Χρηματικά ποσά κατατίθενται στον εξής λογαριασμό:

Metropolis von Austria

IBAN: AT14 3200 0001 0660 4771

BIC: RLNWATWW

Betreff: Hilfe Ukraine

Δωρεές σε είδος παραλαμβάνονται επίσης από τους Ιερείς, στον Ι.Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Fleischmarkt 13, 1010 Wien.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων