14/01/2023 14/01/2023 Στον νεόδμητο Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γεονγού, Νότιας Κορέας, έλαβαν χώρα τα ιερά Μυστήρια της Βάπτισης καθώς και του Χρίσματος στους Κατηχούμενους Christopher Logan Leader, Paul Dael Leader και Ermioni Nara Leader (πατέρας και δύο παιδιά). Τα Μυστήρια τέλεσε ο εφημέριος του Ναού, π. Ιλαρίων Jeong. Πρόκειται για την πρώτη τέλεση του ιερού...
14 Ιανουαρίου, 2023 - 10:14

Νότια Κορέα: Βαπτίσεις στον νεόδμητο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην πόλη Γεονγού

Διαδώστε:
Νότια Κορέα: Βαπτίσεις στον νεόδμητο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην πόλη Γεονγού

Στον νεόδμητο Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γεονγού, Νότιας Κορέας, έλαβαν χώρα τα ιερά Μυστήρια της Βάπτισης καθώς και του Χρίσματος στους Κατηχούμενους Christopher Logan Leader, Paul Dael Leader και Ermioni Nara Leader (πατέρας και δύο παιδιά). Τα Μυστήρια τέλεσε ο εφημέριος του Ναού, π. Ιλαρίων Jeong.

Πρόκειται για την πρώτη τέλεση του ιερού Μυστηρίου του Βαπτίσματος στο νεόδμητο ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

“Πολλές ευχαριστίες ανήκουν σε όλους όσους εργάστηκαν για την προετοιμασία του Μυστηρίου καθώς και σε όσους συμμετείχαν σε αυτό”, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Μητρόπολη Κορέας.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων