12/04/2019 12/04/2019 Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων. Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, συμπαραστατούμενος υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου. Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ερμήνευσε στίχους του Ακαθίστου Ύμνου, αναφέρθηκε διεξοδικά στη σύνδεση των Χριστιανών με την Υπεραγία Θεοτόκο και ευχήθηκε στο...
12 Απριλίου, 2019 - 22:50

Ο Ακάθιστος Ύμνος στο Παρίσι

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος στο Παρίσι

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων.

Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, συμπαραστατούμενος υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου.

Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ερμήνευσε στίχους του Ακαθίστου Ύμνου, αναφέρθηκε διεξοδικά στη σύνδεση των Χριστιανών με την Υπεραγία Θεοτόκο και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλή δύναμη για το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

gallias_emmanuil (1)gallias_emmanuil (2)melitinis_maximos (1)melitinis_maximos (2)st_stephane

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων