16/04/2021 16/04/2021 Μέσα σε κλίμα κατανύξεως και με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη, ετελέσθη, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του COVID-19, νωρίς σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021, στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων, η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου. Χοροστάτησε και ομίλησε ο Πατριαρχικός Επίτροπος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρηγίου κ. Ειρηναίος, συμπαραστατούμενος υπό των Πρωτοπρεσβυτέρων...
16 Απριλίου, 2021 - 20:20

Ο Ακάθιστος Ύμνος στον Άγιο Στέφανο Παρισίων

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος στον Άγιο Στέφανο Παρισίων

Μέσα σε κλίμα κατανύξεως και με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη, ετελέσθη, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του COVID-19, νωρίς σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021, στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων, η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου.

Χοροστάτησε και ομίλησε ο Πατριαρχικός Επίτροπος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρηγίου κ. Ειρηναίος, συμπαραστατούμενος υπό των Πρωτοπρεσβυτέρων π. Παναγιώτη Ξενιτέλη και π. Valentin Bratan.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων