03/06/2020 03/06/2020 Ο Παν. Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Βαρθολομαίος Ιατρίδης, Κληρικός της Ι. Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, αποσπάστηκε για δυο χρόνια στην Ι. Μητρόπολη Σουηδίας. Ο π. Βαρθολομαίος αναλαμβάνει καθήκοντα Εφημερίου του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης και Γραμματέως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Κλεόπα, από 5ης Ιουνίου 2020. “Ο ως άνω κληρικός τυγχάνει πτυχιούχος της Θεολογικής...
03 Ιουνίου, 2020 - 21:29
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2020 - 21:21

Ο Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Ιατρίδης, νέος κληρικός της Ι.Μ. Σουηδίας

Διαδώστε:
Ο Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Ιατρίδης, νέος κληρικός της Ι.Μ. Σουηδίας

Ο Παν. Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Βαρθολομαίος Ιατρίδης, Κληρικός της Ι. Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, αποσπάστηκε για δυο χρόνια στην Ι. Μητρόπολη Σουηδίας.

Ο π. Βαρθολομαίος αναλαμβάνει καθήκοντα Εφημερίου του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης και Γραμματέως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Κλεόπα, από 5ης Ιουνίου 2020.

“Ο ως άνω κληρικός τυγχάνει πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ του Τμήματος Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης και κατέστη διπλωματούχος της Βυζαντινής Μουσικής. Ομιλεί, πέραν της Ελληνικής, την Γαλλική, την Ιταλική, την Αγγλική και την Τουρκική”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σουηδίας.

Ο Μητροπολίτης κ. Κλεόπας καλωσόρισε το νέο κληρικό στην έδρα της επαρχίας του και του ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων