03/05/2021 03/05/2021 Την Κυριακή του Πάσχα, 2 Μαΐου 2021, τελέστηκε ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Βρυξελλών προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου και Εξάρχου Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρου, τηρουμένων όλων των περιορισμών και των μέτρων προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού που ισχύουν στο Βέλγιο. Ο...
03 Μαΐου, 2021 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2021 - 12:48

Ο Εσπερινός της Αγάπης στον Μητροπολιτικό Ναό Βρυξελλών

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Αγάπης στον Μητροπολιτικό Ναό Βρυξελλών

Την Κυριακή του Πάσχα, 2 Μαΐου 2021, τελέστηκε ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Βρυξελλών προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βελγίου και Εξάρχου Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρου, τηρουμένων όλων των περιορισμών και των μέτρων προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού που ισχύουν στο Βέλγιο.

Ο Εσπερινός της Αγάπης τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών με την ελάχιστη συμμετοχή πιστών ενώ το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα εφέτος, σε αντίθεση με προηγούμενα έτη που αναγιγνωσκόταν σε πολλές γλώσσες, ακούστηκε στην ελληνική και μόνον στις τοπικές γλώσσες, δηλαδή γαλλική, φλαμανδική και γερμανική.

Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχήθηκε αναστασίμως και ευχαρίστησε τους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως για το ποιμαντικό έργο το οποίο επιτελούν στις ενορίες με την σημαντική βοήθεια των συνεργατών τους. Στην συνέχεια ο Μητροπολίτης μοίρασε τα πασχαλινά αυγά στους ελάχιστους παρισταμένους.

2021-05-03 Vespers of love

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων