08/03/2021 08/03/2021 Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και με την πιστή τήρηση των υπό του Καντονίου της Βασιλείας μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19, τελέστηκε την Κυριακή της Απόκρεω, 07 Μαρτίου 2021, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελβετίας κ. Μαξίμου η Θεία Λειτουργία στην Ενορία της του Θεού Σοφίας Βορειοδυτικής Ελβετίας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοσύγκελλος...
08 Μαρτίου, 2021 - 22:36
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2021 - 22:37

Ο Μητροπολίτης Ελβετίας στην ενορία της Βασιλείας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελβετίας στην ενορία της Βασιλείας

Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και με την πιστή τήρηση των υπό του Καντονίου της Βασιλείας μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19, τελέστηκε την Κυριακή της Απόκρεω, 07 Μαρτίου 2021, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελβετίας κ. Μαξίμου η Θεία Λειτουργία στην Ενορία της του Θεού Σοφίας Βορειοδυτικής Ελβετίας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Φανούριος Θολιώτης, ο Ιερατ. Προϊστάμενος της Ενορίας Πρωτοπρ. π. Δημήτριος Μαρτζέλος και ο Διάκονος π. Ματθαίος Λαδάς.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Αναγνώστες της Μητροπόλεως Ελβετίας τους διακονούντες ευόρκως και αφιλοκερδώς το ιερό αναλόγιο της Ενορίας Εντιμ. κ.κ. Νικόλαο Γεντή, Κυριακό Παπάζογλου και Ιωάννη Στεργίου.

Στο τέλος, ο Μητροπολίτης, μίλησε στους πιστούς, κήρυξε το Θείο Λόγο και ευχήθηκε για την είσοδο στην επί θύραις Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων