10/01/2023 10/01/2023 Την ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μασσαλίας επισκέφθηκε το διήμερο 7 και 8 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Δημήτριος. Το απόγευμα του Σαββάτου, 7 Ιανουαρίου 2023, ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Ελληνικής Ενώσεως Μασσαλίας, παρόντων του Δημάρχου του τοπικού Διαμερίσματος, του Προέδρου της Ελληνικής Ενώσεως Μασσαλίας, κ. Πέτρου Θεοδωράκη, της Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητος Παρισίων και...
10 Ιανουαρίου, 2023 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2023 - 18:55

Ο Μητροπολίτης Γαλλίας στη Μασσαλία

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γαλλίας στη Μασσαλία

Την ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μασσαλίας επισκέφθηκε το διήμερο 7 και 8 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Δημήτριος.

Το απόγευμα του Σαββάτου, 7 Ιανουαρίου 2023, ευλόγησε τη βασιλόπιτα της Ελληνικής Ενώσεως Μασσαλίας, παρόντων του Δημάρχου του τοπικού Διαμερίσματος, του Προέδρου της Ελληνικής Ενώσεως Μασσαλίας, κ. Πέτρου Θεοδωράκη, της Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητος Παρισίων και Περιχώρων, κ. Σέτας Θεοδωρίδου, και πολλών Ελλήνων και φιλελλήνων της Μασσαλίας.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, ιερούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μασσαλίας, πλαισιούμενος από τους ιερείς του ναού.

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η τελετή ρίψης του Τιμίου Σταυρού στο παλιό λιμάνι της πόλης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων