27/02/2023 27/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύαρπος ιερούργησε στον Ιερό Ελληνορθόδοξο Ναό του Αγίου Νικολάου και Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γένοβας και στη συνέχεια ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της τοπικής Ενορίας και Ελληνικής Κοινότητας. Η Ένωση Ελλήνων Γένοβας ιδρύθηκε το 1929 και ο Ναός εγκαινιάσθηκε το 1949 από τον τότε Μητροπολίτη Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας και Έξαρχο Δυτικής...
27 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:21
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2023 - 12:26

Ο Μητροπολίτης Ιταλίας στον Ιερό Ελληνορθόδοξο Ναό Αγίου Νικολάου και Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γένοβας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιταλίας στον Ιερό Ελληνορθόδοξο Ναό Αγίου Νικολάου και Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γένοβας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύαρπος ιερούργησε στον Ιερό Ελληνορθόδοξο Ναό του Αγίου Νικολάου και Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γένοβας και στη συνέχεια ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της τοπικής Ενορίας και Ελληνικής Κοινότητας.

Η Ένωση Ελλήνων Γένοβας ιδρύθηκε το 1929 και ο Ναός εγκαινιάσθηκε το 1949 από τον τότε Μητροπολίτη Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας και Έξαρχο Δυτικής και Κεντρικής Ευρώπης Γερμανό Στρηνόπουλο. Στα εγκαίνια συμμετείχε, ελθών επί τούτου από την Ρώμη, ο τότε Πρωτοδιάκονος του Οικουμενικού Θρόνου Χρυσόστομος Κωνσταντινίδης, που διατέλεσε Καθηγητής της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, ο και Μητροπολίτης Μύρων και Γέρων Εφέσου, μέγας Ορθόδοξος θεολόγος και Ιεράρχης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων