30/04/2023 30/04/2023 Ο Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας επισκέφθηκε χθες το Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου στο Ρέττβικ της Σουηδίας, για να προσευχηθεί υπέρ αναπαύσεως του πρώτου κτήτορά του, μακαριστού Αρχιμανδρίτου κυρού Ευσεβίου Βίττη, και υπέρ υγείας όλων των ευλαβών προσκυνητών, οι οποίοι συνέβαλαν στην αποκατάσταση του Ησυχαστηρίου. “Θα διερωτάται κάποιος, αν οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι από τον...
30 Απριλίου, 2023 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2023 - 13:28

Ο Μητροπολίτης Κλεόπας στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου στο Ρέττβικ της Σουηδίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κλεόπας στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου στο Ρέττβικ της Σουηδίας

Ο Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας επισκέφθηκε χθες το Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου στο Ρέττβικ της Σουηδίας, για να προσευχηθεί υπέρ αναπαύσεως του πρώτου κτήτορά του, μακαριστού Αρχιμανδρίτου κυρού Ευσεβίου Βίττη, και υπέρ υγείας όλων των ευλαβών προσκυνητών, οι οποίοι συνέβαλαν στην αποκατάσταση του Ησυχαστηρίου.

“Θα διερωτάται κάποιος, αν οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι από τον περασμένο χειμώνα και απλά σκέφτηκα σήμερα να τις δημοσιεύσω. Όχι, είναι σημερινές. Σάββατο, 29 Απριλίου 2023. Φωτογραφίες, βγαλμένες με τον φυσικό φωτισμό, που διαχέονταν σε όλους τους χώρους του ησυχαστηρίου”, γράφει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Εδώ στην Σκανδιναυΐα, οι θερμοκρασία για τους τελευταίους επτά μήνες είναι αρκετά χαμηλές. Σήμερα, στο Ρέττβικ, η θερμοκρασία άγγιξε τον 1 βαθμό, γι᾽ αυτό και η δυνατή βροχή μετατράπηκε, μέχρι να φύγουμε, σε πυκνό χιόνι. Ένα θέαμα πανέμορφο κι άγνωστο για τους αδελφούς μας, που διαβιούν σε χώρες της Μεσογείου και οι θερμοκρασίες εκεί, καθ᾽ όλη την διάρκεια του έτους, είναι αρκετά πιο υψηλές από αυτές στην Σκανδιναυΐα. Ας έχουμε όλοι μας την ευχή του οσιακώς τελευτήσαντος π. Ευσεβίου!”, καταλήγει ο Σεβασμιώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων